Loading...

De vraag naar kwalitatief goede en betaalbare huurwoningen zal de komende jaren onverminderd groot zijn. Wij proberen hier een bescheiden bijdrage aan te leveren door in de komende jaren, in diverse plaatsen, appartementencomplexen te bouwen met een omvang tussen de 25 – 30 appartementen.

De doelgroepen voor deze appartementen zijn:

  • 50+ appartementen
  • Appartementen voor mensen vanaf ongeveer 25 jaar.

Voor de eerste doelgroep zoeken wij grondlocaties op loopafstand van het winkelcentrum en in de buurt van eerste lijns gezondheidszorg. Met lokale zorgverleners worden afspraken gemaakt voor eventuele hulp aan huis.

Voor de tweede doelgroep is een goede ligging gewenst maar dit hoeft niet direct bij winkels en gezondheidszorg te zijn.

Nova Zembla Vastgoed BV is een jonge onderneming, echter de mensen achter Nova Zembla hebben ruime ervaring in de bouw en exploitatie van dit soort complexen. Er wordt uitsluitend met eigen vermogen gewerkt en er is dus geen afhankelijkheid van financiële instellingen. Het eigen vermogen wordt deels ook in de plaats zelf opgehaald.

Heeft uw gemeente op dit moment, of in de komende 3 jaar, grondlocaties beschikbaar? En wilt u graag investeren in de toekomst? Dan kunt u contact opnemen met ons om dit in gang te zetten.

Loading...